torsdag 31. desember 2009

Laaang ferie...Ja altså, sommerferien var ikke spesielt lengre enn vanlig da, men blogg-ferien har vært desto lengre ;-)


Siden sist kan det i korte trekk nevnes at sommerferien gikk med til en flott Svalbardtur, hytta, en liten Oslotur og 2 lærerike agilitykurs med henholdsvis Veronica Bache og Jan Egil/ Jenni. I tillegg var vi med på Petter-kurs på våren og Anja-kurs før sommeren - 2009 har definitivt vært et kursår...


Ekte turist


Selvfølgelig har vi trent masse i tillegg til kursene, Amy går nå vanlig slalom og har blitt mye bedre til å ta hinder. På vippa har vi fremdeles en stor jobb foran oss. Den lille frøkna synes at det meste som (umotivert) svever i luften og det som beveger på seg er FARLIG. Men det går framover, og hun går villig opp på vippa mens jeg demper farten og dunket. Det blir :-)

Itzi er forholdsvis stabil i ryggen. Hun har fått være med på noen treninger og har fått deltatt i seniorklasse i hopp på internkonkurransene i høst – noe hun virkelig har kost seg med. Det er omtrent slik at jeg har sett att hun har glist i dagevis etterpå ;-)

Årets siste blogginnlegg burde jo bestå av en oppsummering av året som har gått og store tanker og vyer om det året som kommer, men det blir ikke dette. Jeg skal strekke meg så langt som å si at selv om vi ikke kom til start i konkurranse i år, er jeg veldig fornøyd med Amys utvikling på agilitybanen. Hun er veldig moro å trene med, fokusert, full fart og fatning. Det har vært mye nyttig å ta med seg fra agilitykursene, og det blir spennende å se den videre utviklingen. Gleder meg til neste år – da skal vi definitivt konkurrere.

Det var det for 2009...
Godt Nyttår !

Is er ganske fascinerende

8 kommentarer:

Borghild sa...

Wow - så utrolig stilige bilder! Er det is hundene går på også?
Ønsker deg i samme slengen et godt fremgangsrikt nyttår!

Belgerinfo sa...

Så kule bilder!

Godt nytt år til deg og dere Anette :)

Godt at dere er tilbake ;)

klem Julie og Aua

Aktivbelger.net

Bente sa...

Godt nyttår.

Flotte bilder Anette! :-)

Foresten, hyggelig at du er tilbake i blogverden. :-)

Trine sa...

Herlige isbilder!
Godt nyttår, Anette!

Anonym sa...

Godt nytt år!!!
Neste år blir et spennende agilityår. Amy var i bra slag sist jeg så henne på banen ihvertfall. Gleder meg til å trene Vic fra våren av også. Herlig følelse av blanke ark, kan man si :-)

Belgerinfo sa...

Har du lagt bloggen på is? ;)

Belgerinfo sa...

Tror jammen du har ferie hele året jeg? eller stemmer det? ;0) venter fortsatt på oppdatering vi :)

Anonym sa...

Heisann!
Har du sett? På nyttårsaften kan du feire ett helt år uten å oppdatere bloggen din... Hurra!!! Blir det kake?
Beklager klaginga, men vil jo vite hvordan det går med dere vet du :-)...Det er jo ikke så mye agilitytrening for tida :-)