lørdag 18. april 2009

Jippi!

Agility

Yes, endelig begynner Amy å søke hinder!!! Og endelig er agilitybanen ute igjen :-)

Påska og mildværet har gjort susen med snøen og hindrene ble flyttet ut på onsdagen :-) Så deilig å bare «stikke en liten» tur å trene :-)

Etter en bra tur i skogen stakk vi ned på banen i dag. Vi var faktisk helt alene der, så vi fikk trent masse. Endelig begynner Amy å få det hindersuget jeg har ventet på. Enda litt jobb igjen, men det er virkelig på gang :-)

Hun er virkelig deilig å jobbe med, full fart uten stress og bra fokusert. Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er de gangene jeg kaster ball til henne som belønning – hun kommer «nesten» tilbake med ballen. Dvs. som oftest legger hun ned ballen 3-5 m fra meg, så enten må jeg gå etter henne for å leke (noe jeg ikke vil) eller «mase» for å få henne inn til meg for å leke. Må jobbe med det. Hvis jeg tenker meg om, finnes det sikkert flere ting som ikke er 100%, men er i det positive hjørnet nå ;-)

Itzi fikk også være med i dag og fikk, til hennes store glede, tatt litt hopp, tunnel og stige. Feltene hennes er bedre enn noen gang, hun har nok lært noe på den hjemmelagde stigen i stua hun også ;-)

Påska

I påska koste vi oss på hytta. 7 dager med skogen, så å si, for oss selv :-) Noen dager var været strålende så noe av hudens blåskjær fra vinteren ga slipp etter hvert. Masse snø utpå der og terrassen måtte måkes, noe Amy gladelig hjalp til med.

Klar, ferdig, gå..


Jeg har hørt at det finnes hunder som trekker pulk, men har ikke sett det ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei :) Takk for hilsen, og lykke til med kurset i helga ! ;)
Oppdateringer fra helgens stevne kommer selvfølgelig ;)

Klem Julie og Aua