fredag 19. juni 2009

Lite tid til å blogge

Det har vært hektiske dager og lite tid til å blogge i det siste.

Jeg har bronsemerkekurs på mandager, nå er det bare 1 1/2 uke til prøven... Sist mandag hadde vi en "miniprøve" der hver og en ble kommandert gjennom alle øvelsene, og de fikk råd på hva de skulle legge vekt på i tiden fram mot prøven. Jeg synes de er flinke jeg :-)

Forrige uke ble det mange dager med agility på Amy. En siste krampetrekning for å få henne sikrere på hinder før kurset med Anja MacNeil. 100% vellykket var det nok ikke, for også på kurset dro hun lett utenfor. Hun er umoden enda, men jeg tror jeg har nok tålmodighet, så det skal nok gå bra. Men kurset var veldig interessant, mye nytt å tenke over og veldig moro å prøve seg på Jaakkotuser mm :-D

I helga skal Robin være sammen oss, for Agnete skal hente valp. Valpen heter Vic, for Victory, og er nok en liten gullgutt :-)

Sist gang Robin var hos oss var Agnete sterkt i tvil om jeg fikk han til å ligge i sofaen, for han følte seg visstnok ikke komfortabel med det... Trenger jeg å si at det gikk helt greit eller? Etter det besøket fikk han faktisk sin egen sofa hjemme også ;-)
Regner med det blir en tur på hytta i helga, så hundene får utfolde seg.

God helg :-)

3 kommentarer:

Agnete sa...

Vil bare informere om at det nå er fullt på stua vår. Robin har egen seng stående der med skikkelig madrass, lammeskinn og puter. Kan du være så snill å ikke gi han flere vaner/uvaner på de to dagene han er hos deg? Det kommer tross alt en til i huset snart også, som sikkert vil ha de samme rettighetene som Robin...
Neida, det er flott at han koser seg. Han er jo på ferie :-)
Vær snill med han, kos masse + gi han gjerne en runde med børsten og klotanga med samme han er der :-) :-)

Agnete sa...

Jammen er du opptatt. Det er visst hektisk å være Anette. Snart en måned siden forrige oppdatering... Håper du trener mer enn du blogger :-). God sommer!!!

Belgerinfo sa...

Hei =)
Vil ha oppdatering ;)
God sommer !
Klem Julie og Aua