lørdag 3. januar 2009

Nyttår


Nyttårsaften ble feiret på "hytta i skogen" med godt selskap av Bente, Tyra og Dina, som også var glade for å komme unna rakettene.

Det gikk for seg i rolige former, men utmerket drikke fra Bentes vinhylle, god mat og Irish Coffe ble det - og et slag kort utpå kvelden.
Til Amys store begeistring kom det snø i løpet av kvelden og natta og etter frokost løp vi ut alle sammen (de som har opplevd meg om morningen vil vel ha vondt for å svelge den...). Bente knipset i vildens sky og noen av bildene ser dere her.

Bente dro til byen den 1. mens jeg ble igjen til den 2. Og sannelig fikk vi mer besøk før vi forlot skogen vår, fredag formiddag kom Kåre, Buster og Silver utover - akkurat tidsnok til lunsj - for Kåre i alle fall, frokost for meg ;-)
Kåre fikk lokket oss med på en skitur, og selv om retningssansen min ikke er 100% til en hver tid, fikk vi da en fin tur :-) Hundene koste seg i all snøen som var kommet de siste 2 dagene og fikk virkelig mosjonert.

Idyll på terrassen

Ertekroken Amy


Neste års julekort?

3 kommentarer:

Bente sa...

Kjempefint opphold på en kjempefin hytte. Ble noen fine bilder også, synd noen mangler :-)

Anonym sa...

Hei Anette;)

Takk for kommentaren i bloggen vår. Kunne ikke vært foruten Aua tror jeg ikke ;) Hun er med meg nesten over alt, og har blitt litt avhengig av meg tror jeg:)
Så ut som dere hadde en kjempe flott nyttårsfeiring, godt for hundene kan jeg tenke meg ;) Vi har to hjemme som ikke er så glad i smell og raketter vi også, så vi måtte ty til kjellerstua vår nede, der vi tok hundene i bur og radio på. Det eneste rommet som det ikke er så mange vinduer i :)

Kjempe godt å starte på med agilitytreningene igjen. Flott at vi får låne Hårstad ridehall.
Ses på trening om ikke så lenge.
Mange klemmer fra Julie og Aua.

Trine sa...

Knallfine bilder. Herlig vinterstemning! Bare så synd at det blir regn uti uka her...