søndag 18. januar 2009

Ikke bare nedsnødd

Ja da, det er en stund uker siden oppdatering, og "noen" begynner å bli lei av den nedsnødde hytta mi . Det finnes også flere som klager på dårlig oppdatering, feks. de som etter å ha oppdatert sin egen blogg en gang eller to i mnd. plutselig har fått koffeinkick eller noe og oppdaterer daglig (i 3 dager vel og merke...) - så Helge og Agnete, her kommer oppdatering til ære for dere ;-)

Agilitytreninga begynte tidlig i år, allerede 4. januar og nybegynnergruppa trener på søndager. Dvs. ny trening i kveld kl. 17. Etter et bra Nidaros-julebord i går var jeg faktisk litt redd for å sovne av til trening i dag, men allerede kl. 13 var jeg ut av senga - rask og frisk ;-)

Godt å komme i gang med vintertreninga etter pausen. Amy synes hestebæsj er fantastisk og soper med seg flere munnfuller før vi kommer i hallen. Men når vi trener så trener vi, da er hun heldigvis fokusert på belønninga jeg har.

I høst begynte hun å bli mer opptatt av at andre hunder løper på agilitybanen, så vi må ta noen runder med trening på bare å se på andre uten å bry seg. Regner med vi blir å se ringside på videregående treninga utover vinteren, vil ikke ha en hund til som har stressnivå på 150 når vi endelig kommer til startstreken på konkurranser.

Slalomen ligger på is for tiden, trener allèslalom og det er vanskelig å få til det i vinter. Får ta det opp igjen til våren, nå bakken blir myk igjen. Har igjen en god del arbeid på dette, så konkurransestart blir det nok ikke før sensommer/ høst.

Det er en uke siden, men kan ikke la det bli forbigått i stillhet likevel - forrige lørdag inviterte Ellen til jente-vin-kveld. Veldig koselig! Det var nøye planlagt med viner og mat som passet til - for å vise oss lett uerfarne at viner smaker veldig forskjellig ut fra hva du spiser til. Og med 8 jenter, 7 viner og 7 retter ble kvelden en suksess. Må innrømme at jeg satte mest pris på maten - som var veldig god - og selskapet (også godt), men det var også veldig moro å prøve vinene til de forskjellige rettene.

Så da, Helge og Agnete, ble det oppdatering på bloggen ;-)

Ingen kommentarer: