søndag 16. november 2008

Herlig, rolig helg

Etter ei travel uke var det godt med ei rolig helg uten mange planer. Litt element av stress ble det likevel når Ingvild ringte i 12-tiden i dag. Hun og barna var i byen, om de kunne stikke innom om en times tid... Kjempetrivelig - jeg har ikke sett dem på lenge, problemet var bare at det var nesten like lenge siden leiligheten omsorgsfullt var ryddet og vasket. Etter en litt hektisk time, der ledig skapplass ble omdisponert til midlertidig lagring av rot av ymse slag kom hele hurven ramlende inn døra. Det ble et koselig besøk fra Steinkjer :-)

Når jeg senere skulle i gang med middagen, spredte det seg en merkelig duft rundt i leiligheten. SHIT... pizzahjulet lå på steikeplata når jeg jeg lettere panisk "ryddet" det inn i stekeovnen før besøket. Håndtaket så ut som en liten baguette, det hadde est opp til minst dobbel størrelse. Glad det var det eneste jeg hadde ryddet bort i ovnen...

Felttreneren har fått teppe, er tatt i bruk og fungerer akkurat som tenkt :-) Helt strålende, nå får vi trent masse på feltene gjennom vinteren. Tanken med den er at Amy skal lære seg å løpe full fart over og stoppe selvstendig med 2 ben i bakken uansett hvor jeg er. Hele jobben med felt kan selvfølgelig ikke gjøres på denne, men fordelen er at jeg kan trene hjemme, uten andre hinder - og forventning til hinder - rundt. Den er også så kort at jeg kan plassere meg der det er nødvendig.

Jeg synes hun har blitt flink allerede. Hvis jeg løper sammen henne og sier "felt" når hun er på vei ned, stopper hun med 2 ben i bakken :-) Hun er også flink til å bli på feltet selv om jeg går videre. Gleder meg til å videreutvikle dette slik at hun gjør det samme selv om farten blir større, jeg beveger meg bort fra og er plassert både foran og bak henne på feltene.

1 kommentar:

Trine sa...

Hei, Anette

Hva med et bilde av felttreneren din?

Trine